Wat kun je doen als je hond zijn brokken niet eet?

Eukanuba

Helaas komt het weleens voor, je huisdier eet zijn voeding niet. Vooral bij honden en katten  is het een groots probleem, maar hoe komt dit nou? Wanneer je hond zijn voeding niet eet kan het verschillende redenen hebben. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de voeding steeds veranderd, waardoor hij geen tijd heeft om te wennen aan het soort voer. De rokken kunnen te hard zijn, hierdoor lukt het niet om de brokken goed door te bijten. Vooral bij oudere honden is dit vaak de oorzaak, omdat zij een slecht gebit hebben. Verder zou het kunnen liggen aan een luxeprobleem van het huisdier, voer met een slechte kwaliteit of iets anders. 

Zorg altijd voor goede kwaliteitsscores

Wij als mensen eten graag zoveel mogelijk vitaminen, eiwitten, vetten en koolhydraten. Deze bouwstoffen hebben wij nodig om te kunnen overleven, bewegen en onze spieren te laten herstellen. Een hond is eigenlijk precies hetzelfde. De koolhydraten in de voeding is de brandstof en de eiwitten in bijvoorbeeld vlees zorgt voor het spierherstel. Wanneer jouw hond dus kwalitatief slecht voedsel krijgt, zal hij dit niet zo snel eten. Een hond kan erg gemakkelijk bepaalde eisen stellen en zal hij uiten met deze gewoonten. 

Eukanuba, de juiste voeding voor uw hond!

Tegenwoordig kun je bij vele winkels hondenvoer halen. Zo is het zelfs te verkrijgen in een bouwmarkt en de supermarkt. Bovendien zou je erg goed online kunnen kijken wat het beste soort voeding is. Eén van deze juiste, kwalitatieve voeding, is Eukanuba. In deze voeding zit een juiste hoeveelheid bouwstoffen die goed inspelen op de wensen en behoeften van jouw hond. Eukanuba heeft een hoge kwaliteitsscore en is meermaals getest bij verschillende hondenrassen. De naam van de voeding is wel erg specifiek. Het is afkomstig uit de jazz cultuur, waar Eukanuba ‘het allerbeste’ betekent. Eukanuba heeft een groot aanbod aan smakelijk honden en kattenvoer, zodat er altijd iets voor jouw hond tussen zit!

Ga voor een geld terug garantie bij de dierenwinkel

Het is dus belangrijk dat je over juiste voeding beschikt die voldoet aan bepaalde eisen. Zo moet er een juiste hoeveelheid aan bouwstoffen aanwezig zijn, wat makkelijk geconstateerd kan worden met kwaliteitsscores. Deze scores zijn gemakkelijk online te vinden, maar kan de dierenwinkel je ook helpen. Bij de dierenwinkel kun je namelijk een zak voer meekrijgen en kan de hond het proeven. Wanneer de hond na aankoop van de zak nog steeds geen eetlust heeft en de zak nog meer dan halfvol is, kun je jouw geld terug krijgen. Neem anders eens een kijkje bij een online dierenwinkel. Hier kun je producten gemakkelijk vergelijken en heb je de juiste service die je nodig hebt!

Geef een reactie