De juiste bescherming voor je telefoon

De meeste mensen met een telefoon, zeker uit de generatie van tegenwoordig, nemen hun telefoon overal mee naartoe. Dit zorgt ervoor dat het risico groter is dat je hem ooit laten vallen, of ergens tegen aanstoot. Dit kan ervoor zorgen dat je telefoon beschadigd wordt. Een Iphone reparatie is tegenwoordig geen goedkoop grapje meer. Hoe nieuwe je Iphone is, hoe duurder een reparatie kost. Je Iphone reparatie kan je hele maandloon kosten. Hier zit natuurlijk helemaal niemand op te wachten. Daarom geven je vandaag graag wat tips zodat je je telefoon goed kan beschermen.

Afblijven

Als je op straat loopt met je telefoon, blijf er dan vanaf. Pak je telefoon alleen uit je tas of je broekzak als je stil staat. Het gevaar dat je je telefoon laat vallen is een stuk groter als je lopend met je telefoon gaat spelen. Ook vergroot dit het risico op stelen. Zorg ervoor dat je alleen bezig bent met je telefoon als je niet met iets anders bezig bent.

Beschermen

Je kunt je telefoon op verschillende manieren beschermen. Een van de meest bekende manieren is een screenprotector. Een screenprotector is een beschermlaagje die je op je beeldscherm van je telefoon plakt. Zo komen de beschadigingen, de krassen en de barsten niet in je eigen beeldscherm, maar eerst in de screenprotector. Als je beschermlaag zodanig is beschadigd, is het wel van belang dat je deze zo nu en dan laat vervangen. Nog steeds is dit een stuk voordeliger dan een Iphone reparatie.

Een hoesje

Het eerste wat je vaak aanschaft na het kopen van een nieuwe telefoon, is een passend hoesje. Door een hoesje zorg je ervoor dat als je je telefoon laat vallen, de val minder hard aankomt. Ook zorgt een hoesje ervoor dat je telefoon een beschermlaag heeft over de gehele telefoon, zeker in combinatie met een screenprotector. Het assortiment van hoesjes is ontzettend breed. Zo kan je kiezen voor een hardcase, die om de randen en de achterkant van je telefoon gevestigd zit. Ook heb je een book case. Zoals de naam het al zegt, is dit een soort boek. Dit is een hoesje met een flap. Zo worden de zijkanten en de achterkant van je telefoon beschermd, maar ook de voorkant door middel van een flap. Een book case kan je wel vergelijken met een kleine portemonnee, waar je telefoon inzit.

Geef een reactie