Jurkjes kunnen ook hartstikke stoer zijn, zeker met deze tips!

Nubikk

Jurkjes

Jurkjes zijn dit seizoen weer helemaal in. Ik vind het zelf altijd extra leuk om jurkjes te combineren met iets stoers. Dat gebeurt naar mijn idee nog lang niet genoeg. Jurkjes hoeven niet altijd met een net jasje en een paar hakken er onder, en al helemaal niet als dat niet jouw stijl is. Ik ken genoeg meisjes die hierom de jurkjes helemaal laten hangen: ze voelen zich niet comfortabel in hakken of ballerina’s dus trekken ze überhaupt maar niet meer aan. En ik vind dat zo zonde! Ik ben zelf ook echt geen meisjesmeisje, maar vind het vervelend om hierom een heel kledingstuk uit te sluiten. Met name als deze zo lekker zit en zo leuk kan staan.  Ik geef je daarom vraag wat tips om een jurkje op een stoere manier te kunnen combineren. Hopelijk heb je hier wat aan!

Tips

Tip 1: Pas de schoenen aan. Onder een jurkje staan laarsjes ook hartstikke leuk. Dat kan met of zonder hak zijn. Platte enkellaarsjes in een effen kleur geven je jurkje een speelse look. Niet zo van de laarsjes? Ga dan gewoon lekker voor sneakers. Lage sneakers staan leuker bij lange rokken, hoge sneakers kunnen net zoals lage sneakers onder korte jurkjes leuk staan. Kijk bijvoorbeeld eens bij de schoenen van Nubikk. Hier hebben ze allerlei soorten schoenen die voor een stoer meisje een goede uitkomst kunnen bieden.

Tip 2: Pas je sieraden aan. Draag bijvoorbeeld een choker op een jurkje, of leren armbandjes. Ook enkelbandjes staan hartstikke leuk met de lage sneakers zoals genoemd in tip 1. Een bandana is ook altijd een leuke combinatie. Niet zozeer een siraad, wel een stoere toevoeging aan je kapsel en dus je look.

Tip 3: Kies slimme jasjes. Je hoeft echt niet altijd nette colbertjes aan te hebben bij het dragen van een jurk, of nette vestjes. Je kan ook losse spijkerjasjes dragen, of zelfs een sweater meenemen voor als het te koud wordt. Als de kleuren maar bij elkaar passen, hoeft dit echt niet zo slecht te staan.

Tip 4: Leggings. Om de enkellaarsjes en het jurkje goed te kunnen combineren, zijn leggings ook zeker toegestaan. Die geven je extra warmte en zijn, mits goed gematcht, een toevoeging aan je outfit. Daarnaast vind ik deze zeker wat stoers hebben

En jij?

Hoe maak jij je outfit net wat stoerder? Heb jij nog tips waar we iets aan kunnen hebben? Ik hoor ze dan heel graag van je dus laat vooral een respons achter in de reactie! Zo kunnen we hopelijk het jurkje weer terugbrengen zónder dat deze gekoppeld is aan hoge hakken en nette knotjes!

Geef een reactie