Met deze drie fashion-items steel jij de show

Mannenkleding die in de winkels hangt is best wel een beetje basic. Het zijn vaak shirts, truien en overhemden in effen kleuren. Ook qua jasjes en broeken is er niet heel veel ‘out of the box’ keuze. Je kan hier natuurlijk wel een mooie klassieke en leuke outfit van maken, maar misschien wil je soms wel eens opvallen. Even een keer iets aantrekken wat niemand anders heeft, zodat iedereen naar je omkijkt. Het lijkt alsof dit niet zo makkelijk is door alle basic items, maar ik heb hier gelukkig wel een paar tips voor!

Kijk eens verder dan de standaard winkels

Mijn eerste tip is eens verder te kijken dan de standaard winkels. En met de standaard winkels bedoel ik natuurlijk de grote ketens zoals H&M, Zara en We. Want er is veel meer mannenkleding te vinden op het web! Het voordeel hiervan is zelfs dat je niet naar de winkels hoeft, maar gewoon vanaf de bank of vanuit je bed online kan shoppen. Ze bieden echt veel meer aan online, dus er zitten vast wel wat meer opvallende items bij. Ook kan je eens naar andere soort winkels kijken. Bijvoorbeeld de iets duurdere boutiques, kleinere winkelketens of zelfs de vintage- of kringloopwinkel! Soms zitten hier namelijk echte pareltjes tussen.

Het zit hem in de details

Ook ben ik ervan overtuigd dat je een outfit kan maken of breken met kleine details. Misschien denk je dat het niemand opvalt, maar een klein detail kan wel het geheel er heel anders uit laten zien. Bij mannenmode kan je als details bijvoorbeeld denken aan een stijlvolle hoed of funky bretels. Vooral bretels kunnen echt zó leuk zijn als iemand het goed draagt! Om het wat stoerder te maken en niet te oubollig, kan je ze combineren met een paar stoere sneakers of pet. Geloof mij, je valt absoluut op want niemand draagt deze meer! Ik denk zelfs dat je ze ook online zal moeten bestellen, of kopen in een wat ouderwetse mannenmodezaak.

Wees jezelf

Tot slot wil ik meegeven dat je vooral lekker jezelf moet blijven. Want opvallen zit hem niet alleen maar in wat je draagt en hoe je er uitziet. Ook wat je uitstraalt maakt of mensen naar je kijken of niet. Soms ziet iemand er nog zo basic uit, maar gaat als die persoon binnenkomt bij wijze van spreken de zon schijnen. Probeer je dus niet te kleden naar iemand die je niet bent, want dit zal gelijk aan je uitstraling te merken zijn. dat je je goed voelt in je kleding is het aller allerbelangrijkste!

Geef een reactie