Hoe goed ben jij in Nederlands?

Je kent het vast wel, je hebt net je verslag helemaal uitgetypt en dan vraag je je het volgende af, klopt het allemaal wel? Is het wel echt, zoals iedereen maar zegt, goed Nederlands? Persoonlijk word ik al onzeker van de gedachte dat ik overkom als iemand die niet echt opgelet heeft tijdens het vak Nederlands op de middelbare school. Daarom vind ik de grammatica check Nederlands online zo handig!

 

 

Voordelen van een grammatica check

Het heeft vele voordelen, allereerst, je onzekerheid wordt afgenomen. Wanneer je zeker weet dat alles klopt, lever je het verslag of werkstuk met een veel beter gevoel in. Dat betekent uiteraard niet dat de inhoud ook klopt maar de zinsopbouw, de Nederlandse woorden en de bijvoeglijke naamwoorden kloppen in ieder geval wel. Daarnaast hebben heel veel mensen last van de “d” en de “d+t”. Het voordeel is ook dat een leraar, die helemaal niks te maken heeft met het vak Nederlands, jouw verslag niet kan benadelen door een verkeerde spelling. Helaas denken leraren van een ander vak dat zij verplicht zijn jouw verslagen aan te passen puur op de Nederlandse taal, daarnaast straffen ze je er ook nog eens op af. Een grammatica check Nederlands online is erg gemakkelijk, je stuurt je verslag of werkstuk op en iemand anders kijkt het voor jou na. Eigenlijk wel heel erg luxe dat iemand dat voor je wil doen. Er zullen fouten boven drijven waar aan jij nooit aan gedacht zal hebben.

 

 

Weken van tevoren je verslag op moeten sturen?

Nee dat hoeft dus niet. Je krijgt binnen 5 werkdagen een reactie met punten en aanpassingen van jouw verslag. Haastige spoed is zelden goed, toch is er een mogelijkheid als je het even vergeten bent. Voor een gereduceerd bedrag ben jij net even sneller aan de beurt met de grammatica check Nederlands online. Fijn toch?
De website is momenteel bezig met een promotie te verzinnen. Waarschijnlijk wordt het de promotie dat je punten kunt sparen, dit op basis van hoeveel bestanden je al hebt verstuurd. Daarnaast is er sprake van een vrienden korting, wanneer jij een vriend geadviseerd heeft net zo slim als jij een grammatica check Nederlands online uit te laten voeren, krijgen jullie beide korting. Welke actie vind jij meer bij jouw situatie passen?
Overigens is mond op mondreclame ook nooit verkeerd. Wanneer het jou bevalt en jouw cijfers omhoogschieten, wil je dat toch niet verzwijgen voor jouw vrienden?

Geef een reactie