Zo verloopt een DHI haartransplantatie en een haarimplantatie vrouwen

Niet alleen mannen, maar ook vrouwen kampen soms met haaruitval. In dat geval is het uitvoeren van een DHI haartransplantatie wellicht een optie. Waardoor wordt dit veroorzaakt en hoe verloopt een DHI haartransplantatie? Lees snel verder voor het antwoord.

Alopecia androgenetica  en DHT als oorzaak van haaruitval

Vaak is een operatie nodig om een probleem te verhelpen. Een haarimplantatie vrouwen is soms noodzakelijk om ernstige haaruitval een halt toe te roepen. Maar misschien weet je de oorzaak van uw probleem niet. De meest voorkomende reden voor haaruitval is alopecia androgenetica. Alopecia androgenetica wordt veroorzaakt door het hormoon dihydrotestosteron (DHT). Wanneer je veel DHT hebt, krimpen de haarzakjes. Je haarzakjes kunnen dan niet meer zoveel van het hormoon vasthouden. Hierdoor zal je haar uitvallen en zal je haargroei vertragen. Ben jij benieuwd hoe het gehele proces visueel in zijn werking gaat? Op YouTube kun je filmpjes vinden van het proces zodat je een goed beeld hebt van het gehele proces. Hierdoor weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en dat je altijd de juiste keuze zult gaan maken op het gebied van een DHI haartransplantatie.

Hoe verloopt de DHI methode?

Hoe meer DHT jouw lichaam heeft, hoe meer jouw haar zal worden aangetast. Daarom kun je op bepaalde plekken haar verliezen, en dat is natuurlijk niet fijn. De beste manier om dit tegen te gaan is met een medicijn of met een haartransplantatie. Neem nu de DHI methode. Daarbij een specialist haarzakjes weg uit het donorgebied. Vervolgens maakt hij een kanaaltje op de plek waar het nieuwe haarzakje moet komen. Het haarzakje wordt heel precies in het kanaaltje geplaatst. En vervolgens groeit daar haar uit en geniet je binnen de kortste keren van een mooie volle bos.

Verzorging na DHI haartransplantatie

Nadat je een DHI haartransplantatie hebt ondergaan, moet je soms een milde shampoo gebruiken. Vraag aan de artsen om advies hoe je jouw hoofd moet verzorgen. Heb je medische aandoening waar je hulp voor nodig hebt, vraag jouw arts dan naar de beste behandeling. Hoe meer haar  je gezond en mooi kunt houden, hoe beter. Verzorg jezelf goed want dit heeft een positief effect op je haar! Ben jij benieuwd wat je nog meer kunt ondernemen om ervoor te zorgen dat het effect zo optimaal mogelijk wordt benut? In dit geval is het altijd goed om aanvullende informatie op te zoeken zodat je zeker weet dat je voorzien bent van alle noodzakelijke informatie.

Geef een reactie