Deze producten wil jij hebben als moeder

Moeder zijn is soms zo simpel nog niet. Zeker als je voor het eerst moeder bent. Je vraagt je zo veel dingen af. Ben ik wel een goede moeder? Hoe doen andere moeders dit? En wat nou als ik het fout doe? Genoeg dingen dus die je je kunt afvragen als moeder. Gelukkig zijn er een aantal producten die je het leven makkelijker kunnen maken. Hierdoor hoef je minder te piekeren en te stressen over of je het wel goed doet. In deze blog zet ik op een rijtje van welke producten ik vind dat elke moeder deze moet hebben. Gewoon omdat ze je veel tijd en stress besparen…

Elektrische moederfiets

Allereerst vind ik de elektrische moederfiets echt een uitkomst. De naam zegt eigenlijk al waarom hij precies zo handig is. Ten eerste omdat het een elektrische fiets is. Dit betekent dat je minder hard hoeft te trappen en je tenminste niet bezweet op werk aankomt nadat je je kinderen hebt afgezet. Ten tweede omdat hij speciaal gemaakt is voor moeders. Er kunnen twee zitjes op en daarnaast is de fiets extra veilig gemaakt voor je kinderen. Er zit namelijk stuurblokkering op zodat de fiets altijd stabiel staat. En ook zijn de versnellingen van de fiets makkelijk te bedienen. Zo kan je beter je kinderen in de gaten houden en vermaken.

De draagzak

Daarnaast is de draagzak echt een geweldig product voor moeders. Als moeder heb je het namelijk al druk genoeg met eten klaarmaken, opruimen en tegelijkertijd je kind in de gaten houden. Met de draagzak kan je je kind bij je dragen terwijl je andere dingen aan het doen bent. Omdat je kind aan je lichaam hangt, heb je gewoon twee armen en handen die je kunt gebruiken. Super handig dus! En tegenwoordig verkopen ze deze draagzakken in allerlei kleuren, vormen en maten. Er is dus voor ieder iets in zijn/haar smaak te krijgen. En je hebt zelfs voor in de winter truien waar je kind in kan hangen. Comfortabel, warm en handig.

Het speenslabbetje

Tot slot is het speenslabbetje een fijne aankoop om te doen. We weten natuurlijk allemaal dat kinderen heel veel knoeien. Een slabbetje zullen de meeste moeders dan ook wel in huis hebben. Maar dit slabbetje is extra handig omdat er een speen aanzit. Het kind kan de speen dus niet uitspugen op de grond, maar hij blijft hangen aan het slabbetje. Daardoor hoef je deze niet steeds af te wassen. Het komt er dus op neer dat je kind altijd een speen in de buurt heeft (lees: stop met janken trucje) en een slabbetje om heeft (lees: geen eten overal). Twee dingen die je sowieso zou aanschaffen, in een product gemaakt dus. Je zou toch denken dat dit al eeuwen geleden uitgevonden had moeten worden?!

Geef een reactie