Cupcakes in een mooie verpakking

Cupcakes kopen is een van de leukste dingen om te doen. Ze zien er vaak namelijk prachtig uit. De winkel die ze verkoopt zorgt er daarom vaak ook voor dat ze op een opvallende plek liggen. Hierdoor is het voor de klanten bijna onweerstaanbaar om ze gewoon te laten liggen. Je kan cupcakes vaak ook personaliseren. Dit kan vaak door van tevoren een bestelling door te geven waarbij je dan vraagt of er een logo of bijvoorbeeld een foto of leeftijd van de jarige op gemaakt kan worden. Dit is vaak wel het geval. Hierdoor kan je een mooie gepersonaliseerde cupcake aan iemand geven. Vaak horen cupcakes bij een feestelijke of vrolijke gebeurtenis. Bijvoorbeeld een verjaardag, een feestje of een trouwerij. Het is dan natuurlijk ook belangrijk dat de verpakking van de cupcakes er leuk uit zien. 
 

Cupcake doosje

Wanneer je een doos cupcakes cadeau geeft wil je natuurlijk wel dat deze er feestelijk uit zien. Vaak zitten cupcakes in leuke dozen of verpakkingen. Deze cupcake doosjes kunnen een beetje verschillen per winkel die ze verkoopt. Maar de meeste bakkerijen of winkels maken iets leuks van de verpakking. De cupcake doosjes hebben namelijk twee voordelen als je ze leuk eruit laat zien. Het eerste is namelijk dat de klanttevredenheid nog hoger wordt. Mensen vinden het er heel leuk uit zien en kopen het hierdoor graag nog een keer. Het tweede voordeel is dat je dan als bedrijf ook de naam van de winkel en misschien wel het adres op de doos kan laten drukken. Wanneer een doos cupcakes dan cadeau wordt gegeven en in de smaak valt, weet diegene die het cadeau heeft ontvangen waar hij of zij de volgende keer naar toe moet om ook deze heerlijke cupcakes te kopen. 

 

Mooie draagtassen

Ditzelfde geldt ook voor de draagtasjes. Vaak zit een doos vol met cupcakes ook nog in een draagtasje om het tillen makkelijker te maken. Ook op de draagtas is het handig om reclame voor het bedrijf te maken. En natuurlijk ervoor te zorgen dat de draagtas er leuk uit ziet/ Een goed verzorgde en mooie verpakking zorgt dus voor meer klanten. Ook is het een stuk leuk om het cadeau te geven aan anderen maar ook om zelf te kopen en thuis aan het gezin te geven. Het ziet er namelijk meteen leuk uit zodra je met een mooie draagtas vol cupcakes thuis of op bezoek komt. Misschien zijn de draagtasjes wel zo mooi dat mensen ze ook hergebruiken. Maar een ding is zeker, genieten van de cupcakes doet bijna iedereen.  

Geef een antwoord