Utrecht, de stad om samen te komen.

Het werk leven, daar gaat veel tijd in zitten. Je gaat van hot naar her, van de ene meeting naar de andere meeting. En in sommige gevallen heb je het zelfs zo druk dat lunchen er niet van komt, of dat je dat onderweg in de auto moet doen. Dat is natuurlijk niet fijn, maar helaas hoort dat er soms eenmaal bij. Maar dan is het juist fijn dat sommige aspecten van je werk goed zijn geregeld en is werken of samenkomen in andere ruimtes ook wel eens fijn zodat je in een andere omgeving kan zitten. Want een andere omgeving kan zorgen voor een beter concentratie vermogen, en heb je een kleine pauze zodat je daarna weer vol energie er tegen aan kan gaan. Want uiteindelijk willen we allemaal goed werk leveren.

Let’s meet up.

Tijd om een meeting buiten kantoor te doen. Het kan zijn dat je er überhaupt al geen plek voor hebt, en soms wil je gewoon in een andere omgeving zitten. Wat natuurlijk heel logisch is. Maar waar ga je dan heen? Je kan altijd naar een grote stad, maar dan is het belangrijk dat je kijkt wat voor jou dichtbij is. Of juist dichtbij jouw klant is. Je kan er ook altijd voor kiezen om ergens halverwege af te spreken. Zo moeten beiden partijen een stukje rijden en ben je allebei even op een nieuwe locatie. Je hebt overal wel vergaderlocaties en kan je makkelijk online zoeken naar een vergader locatie. 

Vergaderlocatie Utrecht.

Utrecht is een bruisende stad, groot en van alle gemakken voorzien. Geen wonder dat hier tal van bedrijven gevestigd zijn en dat andere bedrijven daarop in kunnen spelen. Zo heb je namelijk veel verzamelgebouwen of gebouwen waar veel vergaderlocaties te vinden zijn. Deze ruimtes kan je dan huren als bedrijf zijnde om even op een andere locatie te zitten. Altijd handig natuurlijk. 

Kopje koffie erbij.

Wanneer een meeting niet super zakelijk is, of echt niet in een vergader ruimte plaats hoeft te vinden. Kan je er altijd voor kiezen om een zakelijke lunch te doen. Zo kom je ook even buiten kantoor, kan je een frisse neus halen, nieuwe omgeving en kan je toch wat zaken bespreken. En dat onder het genot van lekker eten en drinken. Het is ook belangrijk om af en toe in een andere omgeving te zitten. Zo hou je jezelf fris en blijft je aandacht erbij. 

Geef een reactie