Ons kleine stekje

Ik woon in een mooie flat. Samen met mijn vriend wonen we in een leuk knus appartementje. We wonen er nu ongeveer een jaartje. We zijn erg gelukkig en hebben er zelfs een klein hondje. Een kleine golden retriever hebben we gekocht. Het is nog een puppy en is erg druk. Erg opgewonden wanneer je binnen loopt. En vind het leuk om te knuffelen en te spelen haar favoriete speeltje is dan ook een bijt speeltje die dan geluid maakt wanneer ze erin bijt. Bij het begin was het schattig, nu wordt het erg vervelend. We gingen dan ook proberen het geluidje uit te zetten. Dat bleek te kunnen en nu piept het speeltje niet meer.

Een klein probleempje

Ik stuitte wel op een probleempje in het jaar dat ik er woon. Mijn vriend had er ook last van dus bedacht we het hardop te zeggen tegen de buren. We gingen kijken of zij het zelfde probleem ervaarde. Zo stapte we naar de buren en vertelde het probleem. Het probleem was de afwezigheid van een afvalcontainer. Op deze manier moesten we erg ver lopen om ons afval te dumpen. Wat niet altijd even handig en fijn is. Zo had ik een idee: een afvalcontainer huren.

De oplssing

Het huren van een afvalcontainer kan gemakkelijk via mkb-afval.nl. Dit is maandelijks opzegbaar en het bespaart veel geld. Zo konden we verschillende soorten afvalcontainers huren. Voor ons was de handigste dan organisch afval. Dit moest wel allemaal via het bestuur gaan. Het bestuur vond het eerst geen goed idee omdat het hun geld kost. Maar na meerdere klachten en meerdere mensen die het zelfde probleem ondervonden veranderde ze van mening. Er kwam een afvalcontainer! Op de site konden we allemaal informatie vinden om dat het bestuur wat makkelijker te maken. Hierbij wordt de afval container ook geleegd.

Een leuk gezelschap

Nu dat probleem is opgelost kunnen we ons afval makkelijker kwijt. Nu kunnen we genieten van ons kleine stekje en onze kleine puppy. Elke avond kijken we een leuke film. Wanneer wij lekker dicht bij elkaar zitten komt onze kleine retriever tussen ons in zitten. Ook al heeft hij gewoon een hele mooie mand gekregen. Hij vindt het toch fijner om op ons te zitten. Wanneer het ochtend is komt die ons wakker maken omdat die wil wandelen. Ook al zijn we heel moe moeten we er toch uit. Heel vaak moeten we dan even beslissen wie het gaat doen. Mijn vriend is meer de sportieve dus meestal is hij het slachtoffer.

Geef een reactie